r. Carolus (Hamlet – Casco) s. 2007

Kokonsa ja kapasiteettinsa puolesta Carolus pitää ehkä itseään tallin kuninkaana. Nuoruutensa Carolus oli varsinainen riutunut raakile ja se satuloitiinkin vasta 5,5-vuotiaana, Tuiskun käsiin Carolus päätyi 6-vuotiskeväänä. Ulkomuotonsa puolesta Carolusta ei olisi uskonut tulevaksi kilpahevoseksi, mutta hypätessä Tuisku tunsi heti istuvansa kapasiteetikkaimman hevosen kyydissä, jossa on koskaan istunut ja tuo tunne on säilynyt tähän päivään asti. Estekorkeudet eivät tule koskaan olemaan menestyksen tiellä, mutta viime keväänä muutama viikko ensimmäisen voitetun 140-luokan jälkeen Carolus päätti yllättäen kieltäytyä vesiesteen hyppäämisestä ja tuo ongelma hieman rajoittaa kilpailukalenteria ainakin toistaiseksi. Caroluksen kanssa keskitytään toistaiseksi hallikisoihin ja vedettömiin isoihin luokkiin.

r. Carlord (Landlord – Indoctro) s. 2007

Carlord on Tuiskun ensimmäinen valmis aikuinen hevonen, kaikki muut uransa hevoset Tuisku on kouluttanut itse nuoresta pitäen. Olikin varsin outo tunne istua Carlordin selkään, kun sitä ei tarvinnut ensin kouluttaa mihinkään vaan heti pystyi lähtemään baanalle. Carlord on aikasemmassa elämässään mm. Latvian mestari ja hypännyt muutaman maailmancup-luokan. 160-tasolla alkaa Carlordilla tulla vähän rajat vastaan, mutta Suomen GP-tasolle sen odotetaan olevan varsin pätevä hevonen. Kykynsä lisäksi Carlord on myös näpsäkkä aikahevonen, joten odotukset tulevien kausien suhteen ovat valoisat.

o. I’m Yours (I’m Special de Muze – Utabor van ’t Gestelhof) s. 2015

I’m Yours on Tuiskun ensimmäisen isojen luokkien hevosen Chardonay van de Kempenhoeven varsa ja myöskin ensimmäinen itselle ”teetetty” varsa. Mikäli ”Jorma” tulee äitiinsä ja isäänsä niin siitä on odotettavissa kyvykäs kilpahevonen. Tällä hetkellä Jorma on vielä muutaman vuoden Virossa kasvamassa synnyintallillaan. Mielenkiinnolla odotamme mitä tästä nuorukaisesta kehittyy tulevaisuudessa.

t. Fiona J (Canturo – Numero Uno) s. 2010

Fiona löytyi eräältä Milkan ja Tuiskun hevosreissulta. Fiona oli n. 15 irtohyppäävästä halvin, pienin ja karvaisin, mutta myös yksi suvukkaimmista. Milka ihastuikin sen varoivaiseen hyppyyn ja hyvään sukuun. Fiona on yllättänyt kaikkien odotukset ja tehnyt huikeita tuloksia niin 5v kuin 6v kaudellakin. Arasta ja pienestä neidistä on kasvanut rohkea, energinen, varovainen ja Milkalle juuri sopivan kokoinen hevonen. Milka odottaa innolla mihin Fionan kanssa tulevaisuudessa pääsee, mutta tarkoituksena on edetä rauhallisesti pikkuhiljaa, jotta Fionalle maltilla luotu suuri itseluottamus säilyy.

t. Ilene (Cardento – Padinus) s. 2013

Ilene on uusin tuttavuutemme, joka asustaa ja opettelee ratsastuksen saloja vielä Latviassa samoilla ihmisillä, joiden kautta myös Carolus, Carlord, Fiona ja Lakardo ovat tulleet. Ileneä on kehuttu kovasti ja se vaikuttaa ainakin tällä hetkellä lupaavalta estehevosen alulta. Ilenen on tarkoitus saapua Suomeen Milkan jalan kuntouduttua ensin kunnolla. Tällä kaudella Milkalla on tarkoitus käydä näyttämässä pienelle Ilenelle muutamat estekilpailut ja luoda positiivista pohjaa tulevaisuutta varten.