Milka Kivikoski

Tuiskun pikkusisko Milka on kilpaillut myös lapsesta asti menestyksekkäästi isompien sisarusten perässä. Milkalla on käytössä 8-vuotias tamma Fiona J sekä 5-vuotias lupaava tamma Ilene. Aikaisemmilta kausilta Milkalla on kilpailukokemusta aina 140-tasolle asti.

Omien hevosten treenaamisen lisäksi Milkan päivät koostuvat pienen pojan Mikin hoidosta ja pääsykokeisiin valmistautumisesta. Lisäksi Milka on erittäin aktiivinen lenkkeilijä!

 

Elli Kivikoski / Eläinlääkäri

Elantonsa pieneläinlääkärinä tienaavalla Ellillä on vuosien kokemus myös hevosten terveyden huollosta lastensa kilpahevosten hoidon ansiosta. Elli käy tallilla lähes päivittäin, joten eläinlääkärin apu on hyvin usein asiakkaidemme saatavilla. Elli auttaa myös mielellään vammojen ennaltaehkäisyyn liittyvissä kysymyksissä niin urheilu- kuin harrastehevosiakin.
Vapaa-aika on Ellille melko vieras käsite ja hän viihtyykin ison osan siitä tallilla. Viikonloppuisin hevosten ulosviennin jälkeen kokoontuu usein tallimme vanhemman kaartin kahvitunti tai kaksi.

Leena Majuri / Järjestyksen ylläpitäjä

Onko tavarat palautettu paikoilleen? Muistitko siivota pesupaikan käytön jälkeen? Jos et, Leena kyllä muistuttaa, mutta hyvässä hengessä! Leena työskentelee armeijalle ja se näkyy myös tallin siivousrutiineissa. Tallityöt ovat Leenalle luonnon kuntosali ja olemmekin saaneet nauttia Leenan palveluksista ja yli kymmenen vuoden ajan. Jokainen tallinpitäjä tarvitsisi oman Leenan, mutta tällaisia aarteita ei niin vain löydä!

Ratsastusta Leena harrastaa nykyään joskus ja jouluna, yleensä jonkin hauskan tapahtuman yhteydessä Ellin kanssa naamiaisasuun pukeutuneena.

Viljo Vainio / Todellinen toimitusjohtaja

Kolme vuotias Viljo on Tuiskun ja Villen esikoinen, joka osallistuu tallin toimintaan lähinnä työnjohtajan asemassa, mutta tarvittaessa onnistuu myös rehujen laitto ämpäreihin tai traktorihommat apukuskin roolissa. Viljolla on myös oma Kakku-poni, mutta toistaiseksi ratsastusinto on ollut niin satunnaista, että Kakku kilpailee kansallisia pikkuponi-luokkia Martta Weckstenin kanssa. Erikoisuutena Viljolla on diagnosoitu Downin syndrooma, joka hidastaa kehitysta, mutta muuten täysin terveen pojan vauhtiin se ei ole vaikuttanut millään tavalla. Tuisku ja Ville kertovat mielellään lisää elämästä hurmaavan hymypojan kanssa, jos olet itse kiinnostunut asiasta tai tiedät jonkun, jolle koet siitä olevan apua.

 

Chihuahua Päike / Vahtikoira ja Hilkka / perheen kuopus

7-vuotias pieni paholainen, joka heti ilmoittaa mikäli tallille saapuu joku sinne normaalisti kuulumaton tai vaikka kuuluisitkin vakiokalustoon niin epäilyttävä käytös ei jää tältä vahdilta huomaamatta. Pääsääntöisesti Päike viettää suuren osan päivästä nukkuen, mutta saattaa ajoittain tehdä sähäköitä hyökkäyksiä. Päike osaa olla myös todella hellyyttävä, mikäli pääset hänen ystäväpiiriin. Tie Päiken sydämeen ei yleensä käy perinteiseen tyyliin vatsan kautta, sillä Päike on todella valikoiva ruoan suhteen. Helpoin tapa ystävystyä Päiken kanssa on sohvalla makoilu tms lepäily, koska Päike mielellään käpertyy lämpimään kainaloon rapsutettavaksi ja nukkumaan.

Helmikuussa 2018 syntyi perheen viimeinen jäsen Hilkka. Toistaiseksi toimitusjohtajan työt Hilkka on jättänyt Viljon vastuulle.