Nimi: Tuisku Kivikoski-Vainio
Syntymäaika ja -paikka:
1991, Nuppulinna
Ammatti:
Yrittäjä, ratsastaja, valmentaja

Hevosperheestä lähtöisin oleva 27-vuotias esteratsastaja on yrityksen toinen omistaja ja päävastuussa tallin toiminnasta. Tuisku on kilpaillut lapsesta asti menestyksekkäästi kansallisella tasolla ja kouluttanut sinne useita hevosia. Tuiskulla on käytössä kaksi hyvää hevosta Suomen kärkitasolle; ruunat Carolus ja Carlord, tosin Carlord on ollut pitkään sairaslomalla ja poissa kilpailuista. Nämä kimoherrat ovat ratsastajalleen erityisen tärkeät.

Valmentajana Tuisku on kannustava, suora ja ahkera sekä aina hevosen puolella. Oppilaita on tällä hetkellä 3-tasolla kilpailevista junioreista myöhemmällä iällä kilpailemisen aloittaneisiin aikuisiin. Pyrkimyksenä on saada jokaiselle ratsastajalle onnistumisen elämyksiä hienossa lajissa; käyttöön ja tavoitteisiin sopivalla hevosella. Tuisku toivoo, että jokainen valmennettava urheilisi myös jollain muulla tavalla. Tällä hetkellä Tuisku valmentautuu itse aktiivisesti Piia Pantsun johdolla ja kokee saavansa omasta harjoittelusta paljon annettavaa myös valmennustyöhön.

Vapaa-aika kuluu pitkälti pienen Viljo-pojan ja Hilkka-tytön kanssa , mutta ajan salliessa harrastuksiin kuuluu myös lenkkeily ja jooga.